miercuri, 28 octombrie 2009

Pasii omului in existenta.......


In urma neputintei de a scrie pe acest blog in ultimul timp am revenit cu scrierea postarilor, si cer iertarea celora care au asteptat....
Omul de-a lungul timpului a fost supus evolutiei. Decazand de la nivelul de Om Multidimensional la cel mai jos nivel al existentei, astfel fiind supus redevenirii ca Omului Primordial. Pana acum Omul a strabatut Planul Mineral, Planul Animal, Planul Civilizatiei, ajungand la Planul Intelepciunii, cazand din nou in cel al Civilizatiei si urmand calea involutiei a devenit o fiinta irationala si inconstienta, insa Ajutorul Divin nu a lipsit, ajutand Omul sa se reintoarca pe cale si sa isi urmeze evolutia.
Viata omului este doar intervalul dintre nastere sau intrupare( a spiritului ) si moarte sau deteriorarea definitorie a trupului. Viata este ca o mama care ne invata in primii ani de existenta(viata) prin intermediul trairilor, greseilor, suferintelor etc..("A gresi e omeneste"/"Din greseli invata omul")...In definitoriu trebuie sa ne acceptam soarta, caci nimic nu este inutil in Univers, nimic nu moare, totul se transforma.
Reve


Un comentariu: