marți, 1 septembrie 2009

Lumea ochilor...

Ochii indeplinesc un deosebit rol in intelegerea dintre fiinte. Prin ochi vezi fiinta din interiorul persoanei in care privesti. Prin ochi vezi intotdeauna adevarul din spatele minciunii unei persoane. Doi indragostiti cand se privesc in ochii incep a calatori in minunata lume a persoanei iubite. Cand nu ai incredere intr-o persoana priveste-o in ochi!
Culoarea ochilor sanatosi* iti minuneaza privirea si te incanta cu viata din materia lor. Daca poti privi intr-atat de profund si poti intelege lumea asa cum este ( vezi pilda orbului vindecat de vorba cu un vazator ) atunci vei gasi intr-o persoana o intreaga lume mirifica si plina de viata:
1. Ochii verzi te duc intr-o lume a naturii, a pacii si a iubirii. Descoperi vietati de fericire si pace in lumina verzuie a persoanei respective! Ramai miscat si parca ai calatorii prin toate padurile Pamantului!
2. Ochii albastrii de duc deasuprea si interiorul apelor vii, dedesuptul minunatului cer albastru sub care zboara specii diferite si minunate de pasari. Vezi o lume fantastica in care simti ca zbori si gasesti fericirea. Viata iti zboara prin tine. Simti pacea si intelegerea naturii dintre apa si cer. Ramai ulit si dinamic in acelasi timp. Asemeni ochilor verzi, toata creatia Creatorului se oglindeste in ochii vii ai persoanelor pe care le intalnesti.
3. Ochii caprui( inchisi la culoare ) iti arata minunea pamantului din care ne tragem. Asemeni pamantului fertil, din ochii caprui fertili se insamanteaza minunea si rodul creatiei Tatalui. Cei cu Ochii caprui fertili sun foarte creativi si cu o infinitate de ideei superbe. Asa ca folositiva talantii pozitiv!
4. Ochii caprui( deschisi la culoare ) se aseamana soarelui si focului. In ei se oglindesc pasiunea si iubirea profunda fata de tot cei inconjoara. Viata este atat de vie in ochii acestor persoane.
To be continued.......

5 comentarii:

 1. Foarte frumoase poze şi foarte frumoasă postare ! Felicitări !

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Asa e cum zice Cristian dar cum zici tu doar visezi. Cu timpul ai sa inveti ca minciuna ochilor e cea mai tare. Si ai grija OCHI VERZI NICIODATA SA NU-I CREZI. sI OCHI TE DUC DOAR ACOLO UNDE VOR EI IN NICI UN CAZ UNDE VREI TU. Oricum poetic si literar tema e frumoasa,progresezi

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunte-ti sigur, a-ti incercat pe pielea dumneavoastra!? Chiar visez!? Atunci toata viata mea si tot Universul este un vis!? Nu,nu,nu este chiar asa, eu stiu ce spun!

  RăspundețiȘtergere