joi, 3 septembrie 2009

Lumea ochilor ( 2 ) ..........

5. Ochii negrii sunt la unii evidentiatorii, la altii tenebrosi. Cei cu o privire intunecata au ganduri ascunse posibil rele, posibil profitoare, dar mai tot timpul inselatori. Aceste persoane musamalizeaza, spre raul nostru, fara sa ne dam seama, si se folosesc de orice mijloc ca sa isi indeplineasca planurile. Din pacate astfel de oameni stau tot timpul ascunsi si rar sunt descoperiti cativa, acestia dand gresi si ajungand sa fie descoperiti. Dar din fericire sunt persoane la care binele se combina cu raul si atunci vietatea negrului din ochii acestor persoane pot scoate la iveala minunatii si realizari uimitoare in multe domenii, insa din pacate sunt putini.
6. Ochii albi arata divinul din ei si indruma in bine tot ceea ce le iese in cale. Viata pentru ei are un rost bine intemeiat si nu au teama de moarte, poate o pot chiar infrange. Au la baza invataturi cu mult evoluate si toate acestea obtinute de drept prin excelenta de la Creatorul Absolut, Tatal Universului. O astfel de fiinta imprastie lumina, bunatate, iubire, si intelepciune pe unde calca, din pacate sunt putini si ascunsi, insa e minunat ca pot deveni din ce in ce mai multi asa de luminati.
7. Ochii "camuflatori" isi pot schimba culoarea fiind influentata de mediul inconjurator si-si pot atrage calitati de la toate culorile, insa dizolvandu-le in propriul lor fel de a fi. Ca culoare de baza au griul radial insa trebuie sa privesti adanc in ochi caci te pot pacali cu o alta culoare.
Viata este alcatuita dintr-o complexitate simpla. Cine ii afla tainele devine din ce in ce mai mult una cu ea si se minuneaza de frumusetea ei!
Lumina si iubire in adancul fiintei voastre!

7 comentarii:

 1. Foarte frumoase poze ! Ai gust la poze ! Ar trebui să-ţi faci un alt blog de fotografii din toate domeniile care îţi plac natură, oameni etc !Cât despre culoarea ochilor oamenilor ,Dumnezeu când a creat omul nu a făcut o singură culoare care să fie rea în sine ! Oamenii cu gândurile din minţile lor şi sentimentele din sufletele lor au dat ochilor o privire dumnezeiască sau diabolică ! Se spune ,cum bine ştii ,că ochii sunt oglinda sufletului ! E bine faţa de oamenii răi, ascunşi,întunecaţi să avem o atitudine de rugăciune pentru sufletele şi minţile lor ! Dumnezeu nu a creat oameni răi ! Ei au ales să fie aşa ! Şi moştenirea creştină ne învaţă acest lucru simplu ! Rugăciunea şi gândul bun faţă de oamenii răi ! Să fim copii ai Luminii ,ai unui Dumnezeu care îi iubeşte pe toţi,atât oamenii buni, care au la dispoziţie totul din averea Tatălui,cât şi oamenii răi ,care sunt aşteptaţi acasă, cum ne învaţă „ Pilda fiului risipitor " !

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu am nici un gand rau fata de cei rai, chiar imi doresc sa revina pe calea cea buna, dar in fine! Multumesc pentru comentariu ( pentru continut )..

  RăspundețiȘtergere
 3. Am sa mai creez un blog dar despre tehnologie. Pastrez pozele asa cum au statutul acum in acest blog pentru decorare si sugestionare, afirmare.

  RăspundețiȘtergere
 4. nu prea imi place termenul de camuflator,parca e prea militaresc si ii un instrument sau o technica folositoare doar in situatii specifice...l-am folosit si eu ca sa dau o nota de dramatism,insa mi-ar fi placut sa se potriveasca mai mult cuvantul Discret.
  Poate ca trebuie sa fi discret la tulpina,insa trebuie sa te deschizi atunci cand infloresti ,iar atunci nu mai tine de discretia propriilor teorii ci de consecintele florii .

  pace

  RăspundețiȘtergere
 5. la punctul 7,teoria poate fi sustinuta de ochii de cameleon, ha ha ha

  RăspundețiȘtergere
 6. Ideea aceasta mia trecut si mie prin minte prima data cand scriam, dar termenul pe care l-am folosit are un inteles mai ascuns si mai potrivit, puteti sa il gasiti daca il cautati! ;)

  RăspundețiȘtergere