marți, 11 august 2009

Razboiul si pacea.....


Razboiul este animat de dorinta omului pentru putere si dominare, insa se hraneste din egoismul oamenilor. Daca am inlatura egoismul, razboiul ar muri de foame si am scapa de el. Razboiul produce victime, zmulge mii de suflete nevinovate din viata plina de frumos, si pentru ce!? Pentru un singur om care flamanzeste dupa putere si dominatie, uitand ca fiecare om ii este frate si ucigand oameni isi ucide proprii frati. Astfel devin un fel de Cain. Si daca tot devine asa ar trebui sa isi dezvolte simtul raspunderii si si-ar da seama de rau pe care si-l face. Cain s-a simtit raspunzator dupa fapta ce a savarsit-o si s-a lecuit, deci asa ar trebui sa faca si tiranii zilelor noastre. Astfel se va savarsi pace pe Pamant si printre oameni vom trece in dimensiunea a 4-a, pacea, armonia si iubirea, si incet catre a 5-a, intelegerea si acceptarea( dupa cromoterapie ).
Va sfatuiesc(mai mult pentru cei rataziti din zilele noastre, care din pacate sunt multi)) sa luati o pauza de pace, sa itelegeti ce se intampla in jur luand aminte de la natura, revelatia Domnului prin care noi devenim una cu El, si sa acceptati iubind.
PS: Pentru cei care cred ca planeta trebuie unificata trebuie sa spun ca este deja, si a fost din totdeauna deoarece noi cu totii formam o natiune, cea omeneasca. Tarile nu sunt decat culturi. Doar nu U.S.A. este leu iar Pakistan iepuri!...

3 comentarii:

  1. foarte frumos scrii pt varsta ta:adica nu frumos,ci profund.
    iti citesc articolele;nu abandona(blogul)perseverenta e trebuie sa fie buna la ceva,mai ales daca e in scopul iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase temele pe care le abordezi.Imi place si ador sa vad..ca exista si copii care pun pret pe lucrurile importante si nu pe cele "obisnuite" cu urmari nu tocmai bune.Esti un copil minunat si contient de lumea in care traim!FELICITARILE mele!

    RăspundețiȘtergere