duminică, 30 august 2009

Omul rau, persoana negativa ce ne perturba viata.....Momentul nasterii este decisiv pentru viata unei fiinte! Fiinta vine pe lume fara sa o cunoasca, iar pe minunatul drum al copilariei parintii au un rol major in viata copilului lor, insa cea mai densa responsabilitate este chiar din primele luni. Parintii tebuie sa aiba dezvoltat simtul raspunderii si al invatarii prin bunatate si intelepciune. Care credeti ca este diferenta intre-un copil rasfatat si unul cuminte si constient!? La nastere daca parintii nu-i ofera afectiunea necesara el o cauta in alta parte si invata si asculta de la alte persoane,sau mai rau, ramane fara cunoasterea afectiunii. Apoi, parintii mai trebuie sa ii invete lucruri pozitive si sa nu ii lase corupti de mici la TV, medicamente, si alte toxine nevazute care ii infesteaza pe cei inconstienti, un singur lucru este necesar pentru a trece peste toate, si anume IUBIREA. Cu iubirea se pot vindeca absolut orice boala, te pozitivezi intr-atat incat boala de ori care fel trece, eliminandu-se negativismul prin pozitivul infinit din iubire. Si ca sa nu mai lungesc vorba aiurea am sa va arat o diferenta: imaginativa viata minunata a unei persoane care, prin primii ani de viata a fost invatata sa fie cumsecade, politicoasa, constienta, inteleapta, sa ia decizii importante si pozitive etc.( un focar de fericire, de bunastare spirituala si de pozitiv), apoi inlocuiti-o cu un copil rasfatat, care ii s-a facut toate poftele in materialism, care nu a primit afectiunea parintilor, astfel ei ajung sa o caute in alte parti si unii pot ajunge pe strada, sau sa o primeasca dar putina si corupta de insusiri negativizate, asa se nasc manelistii, si o persoana ce nu constientizeaza binele si dreptatea etc.( un focar de atractie a dispretului si a dezgustului). Canditi-va ce fel de copil v-ati dorea sa cresteti! Canditi-va la viitorul speciei umane! Din aceste fiinte pe care le-am prezentat porniti intr-o calatorie spre viitorul omenirii si intrebati-va ce este mai bine! Mosteniti-ne ce trebuie mostenit in numele binelui!
PS`:Dar sa nu uitati ca un suflet chinuit si abatut de la drumul Binelui se intoarce spre Bine mult mai bine daca o persoana statatoare!Pacatosul pocait este mai bine primit de catre Creatorul Absolut. Deci sa aveti grija ca al vostru urmas sa absolve Scoala Vietii si sa primeasca invatatura necesara! Modul de crestere a pruncilor care ar trebuisa il folosim este mai diferit decat cel ce este folosit in momentul actual, dar fiti fara griji, Creatorul Absolut vine si ajuta anevoiasii si, chiar daca nimeni sau cu greu observa cineva, fiecare suflet este crescut si de Fiinta Suprema!
PS``:Domnule Ioanitescu, va invit in Braila!

4 comentarii:

 1. Multumesc Valentin,
  Cu prima ocazie, cu placere!

  RăspundețiȘtergere
 2. Valentine,un copil trebuie educat inainte de a fi iubit,trebuie sa simta ca educatia e iubire. Prea multa iubire inseamna rasfat. Trebuie sa simta ca educatia ii va da adapost,ca inseamna adevarata iubire. Stii ca unde da tata creste si eu cred ca nu creste in carne,creste in intelepciune. E chestie de principii. Intr-o casa de criminali 90%din copii vor fi criminali. Intr-o casa de intelepti rar se vor naste criminali. In ambele case progeniturile vor fi alintate cu un fel de iubire. cat esti copil nu stii sa faci diferenta intre bine si rau,tot ce-ti pun pe tava parinti,e bine,ca doar ei sunt maturi si stiu.
  Revin cu sfatul sa treci la observarea vietii reale,sa incepi sa concluzioneze natura existentei cercetand insasi existenta. Altfel spus iesi din carapacea asta virtuala si ia notite pe strada,pe munte,pe malul dunarii sau al marii vezi tu. >Peste tot e viata. Nici unul din cei pe care ii citesti nu au scris dupa viata din carti

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnule Sorin, m-am decis sa tac dar uite ca trebuie sa afirm ceva foarte important: NU m-am referit la iubirea pe care o stiti dumneavoastra, ci la una mai divina, o iubire unde nu incape raul, si nu am spus numai iubire, ci si intelepciune( se subintelege )! SI stati linistit, cunosc raul si fac echilibrul, dar este mai bine BINELE, cum am spus si in postarea trecuta.
  Iubire si Lumina!

  RăspundețiȘtergere
 4. SI e mai bine sa faci ce iti spune inima decat ce iti spun altii sa faci, nu este asa!?

  RăspundețiȘtergere