sâmbătă, 15 august 2009

Importanta Romaniei in trecutul si viitorul prezentului moment....


Teritoriul tarii noastre este un taram binecuvantat, este o cheie in viitorul apropiat al omenirii, asa cum a fast si in trecut, doar ca acum este mai minunat.
Cu mult timp in urma, in nordul si sudul Dunarii de Jos isi realiza existenta o civilizatie superioara, o civilizatie mama. Aici se folosea acupunctura, sanscrita, si multe altele, nici nu e de mirare sa fi existat o mare civilizatie avand in vedere ca cele 7 chakre ale pamantului se afla pe teritoriul Romaniei. Acesti strabuni ne-au lasat un tezaur vast in munti Bucegi si Ceahlau, se poate observa privind piramidele holografice ale naturii. In popularul an 2012 Terra va intra in cea de-a cincea dimensiune, iar noi vom incepe sa constientizam tot ce ne inconjoara si trecand in a patra dimensiune care se afla la degetul nostru vom putea intra impreuna cu planeta in cea de-a cincea dimensiune, Romania are un rol major avand in vedere importanta chakrelor Terrei de pe pamantul nostru, catastrofele vor fi diminizate, aproape nisimtindu-se pe pamantul Romaniei, acesta fiind protejat, iar noi vom trebui sa constientizam rolul nostru de indrumatori si urmasii ai vechii civilizatii. Ne vom racorda cu totii la Matrice( Duhul Sfant ). Pana atunci catastrofele vor fi cat mai scazute daca noi vom incepe sa gandim mult mai logic, mai pozitiv, si mai plini de iubire. Va fi fermecator.
Lumina, luciditate si iubire va doresc!

3 comentarii:

  1. Fluturasule, Ionutule, Valentinule, :)

    Am observat o discrepanta intre felul elaborat al comentariilor tale de pe blogul lui Oreste si simplicitatea frusta a postarilor.
    Parerea mea!

    RăspundețiȘtergere