duminică, 5 iulie 2009

O lume in negura, sub "patura" minciunii si a unor persoane ce doresc inlantuirea celorlalti frati, care la un loc cu totii realizeaza Umanitatea, o lume ce incepe sa se ridice "trezeasca" prin constientizare, mai e mult de munca dar merita, e timpul sa ne tinem de mana si sa ne unim, sa ne strangem cu totii cei "treziti" la un loc si sa cautam sa invatam ceea ce Dumnezeu ne-a dat de invatat si sa constientizam ce se petrece in jurul nostru si sa muncim pentru mantuire si pentru obtinerea eticii aflata in necesitate si sa invatam atat din greselile noastre cat si ale celorlalti din jur.
Pace, Lumina si Iubire in inimile noastre si Perseverenta, Constientizare si Intelepciune in mintea noastra pentru ca impreuna cu Ascultarea si Acceptare sa impace Sufletul.

Un comentariu:

 1. Draga Valentin,
  Iti doresc ca Dumnezeu si bunul simt de a discerne sa te calauzeasca in nevoile tale de cunoastere. Dincolo de asta vor fi lecturile tale ulterioare, pe care ti le doresc cat mai multe si mai diverse.

  Un sfat, unul singur ti-as da:
  Sa ai tot timpul in vedere ca in spatele oricarui text scris se afla mintea unui om.
  Iti doresc sa nu te lasi prada seductiei teoriilor sclipitoare si la moda care argumenteaza "bine" orice, ci de fiecare data sa incerci sa vezi si opiniile si argumentele oponentilor acestei teorii. Asta te va ajuta sa mentii un echilibru in gandire, in actiune si in suflet.
  Daca intr-o mare minciuna presari putin adevar iti va rezulta un marea "adevar".

  Cat despre tulburari... toate trec. Pe mine m-a ajutat foarte mult sa mentin un echilibru sufletesc maxima lui La Rochefoucault:

  NU ESTI NICIODATA NICI ATAT DE FERICIT SI NICI ATAT DE NEFERICIT PE CAT ITI INCHIPUI.

  Ceea ce astazi este(ti se pare a fi) catastrofal pentru existenta ta, peste cativa ani va avea o importanta foarte mica sau chiar deloc.

  Iti doresc lumina,
  Dan Ioanitescu

  RăspundețiȘtergere