vineri, 31 iulie 2009

Despre vremuri departate, realitate ori mit.....


Cu multa vreme in trecutul existentei noastre a existat un continent-insula intre America de Nord si Europa, Africa de nord, un uscat in partea de Nord a Atlanticului. O civilizatie spirituala, culturala, foarte cunoscatoare in diferite domenii, puternica si inteleapta. Acea civilizatie suntem noi cu mult timp inainte, este omul. Daca citim Tablitele lui Toth vedem o cordonanta scalara, Copii Omului, Copii Luminii, Maestrii, Mare Maestru, Salile din Amenti, Locuitorul, si multe alte denumiri, care, daca este sa cautam adunc in Unviers si in natura, precum si multe alte exemple decoperim echivalentul. Dupa distrugatorul cataclism ce a avut loc in urma caderii Copiilor Omului, Regatul Atlant a dat mai departe conostiintele sale prin binevoitorul si inteleptul Toth in coloniile infaptuite de ei in America de Sud, Africa de Nord din valea nilului, precum si celorlalte coloni, Locuitorii Khem-ului beneficiind cel mai mult. Toth a lasat in urma sa Copiilor Omului ramasi, dupa reincarnarile sale( Hermes cel de 3 ori nascut ), Testamentul Sau sau Tablitele lui Toth, intinzand o mana de ajutor in lipsa sa catre Salile din Amenti.
Mai tot ce am citit eu despre Atlantida se coordoneaza cu Tablitele lui toth, "Planul Atlantida" de Rand Elem ATH, o parte din "Istoria secreta a umanitatii. Sistemul ocult de dominare al lumii" de Os. Kuhlen samd. Asa ca tin a va informa si dumneavoastra!
Acestea relatate sunt doar o ipoteza, dar si un sistem de alarma asupra nivelului nostru, Tablitele lui Toth reveland multe.... http://ezoteric.50megs.com/diverse/thoth_partea_unu.htm
Sa aveti parte de Lumina!

Un comentariu: